Aruncă-ţi pâinea pe ape și, după multă vreme, o vei găsi iarăși! Împarte-o în șapte și chiar în opt, căci nu știi ce nenorocire poate da peste pământ”.

(Eclesiastul 11.1-2)

 

“Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur, dar vom trai vesnic prin ceea ce daruim.

”  Douglas M. Lawson &rdquo

“Parfumul ramane intotdeauna in mana ce daruieste trandafirul.” Autor necunoscut &rdquo

 

Pentru mii de copii din medii defavorizate, tineri talentați și vârstnici afectați de singurătate, un trai mai bun începe cu gesturi mici și cu ajutorul oamenilor ca tine.

DE CE 3,5% ?

 

Fundația Hand of Help este furnizor de servicii sociale licențiat pentru copii, dovedindu-și impactul benefic, calitatea serviciilor și intervenția sustenabilă în viețile oamenilor. Începând de anul acesta, contribuția dumneavoastră va avea un impact și mai mare.

 

DE CE SĂ ALEG FUNDAȚIA HAND OF HELP BOTOSANI?

De peste 25 de ani, Fundația Hand of Help este preocupată cu dezvoltarea de proiecte pentru a-i ajuta pe cei cărora nimeni nu le mai oferă încă o șansă, fie că vorbim de copii și tineri, cu drag de învațătură, cu pasiuni și vise, fie de vârstnici greu încercați, lipsiți de prețuire și afecțiune.

 

Am completat noi datele

Fundației Hand of Help

În formularul ce îl poți descărca mai jos.

 

 

DECLARAȚIA UNICĂ – VENITURI DIN ALTE SURSE

 

COMPLETEAZĂ ȘI DEPUNE DECLARAȚIA UNICĂ PÂNĂ PE 30 IUNIE ȘI SUSȚINE O CAUZĂ SOCIALĂ!

Dacă în anul precedent ai obținut venituri din activități pe persoană fizică autorizată (PFA), chirii, moșteniri, jocuri de noroc, drepturi de proprietate intelectuală sau activități specifice profesiilor libere (doctor, avocat, medic, contabil, etc), ești obligat să declari aceste venituri la ANAF până pe 30 iunie 2020.

Acest lucru îl faci completând declarația unică, un formular emis de ANAF, care se depune într-unul din următoarele moduri:

  • prin intermediul serviciului „Spaţiul privat virtual”
  • prin intermediul serviciului „Depunere declarații”, disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro pe baza certificatului digital calificat;
  • în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau prin poştă, cu confirmare de primire.

 

 

Formular Declaratie 230